Бидний тухай
Багш ажилтан
Хүнсний шимт чанар, бие мах бодийн боловсруулалт, хоолны нэр төрөл, жор технологи, үйлдвэрлэлийн ажлын байр, технологийн зохион байгуулалт, чанар, эрүүл ахуй, аюулгүй байдал.
Хүнсний шим тэжээл, боловсруулах үйл явц, химийн бүрэлдэхүүн, шинж, чанар, боловсруулах арга, технологи, үйлдвэрлэлийн зохион байгуулалт, хоолны нэр төрөл, эрүүл ахуй, ариун цэврийн тухай үндсэн ойлголт, мэдлэг эзэмшүүлэхэд оршино.
Үйлчилгээний салбар, ангилал, нийгэм, эдийн засгийн үүрэг,онол, философи, парадигм, хэрэгцээ, тодорхойлолт, үйлчилгээний төрөл, ангилал, хуулийн зохицуулалт, байршил, орчин, зах зээл, газарзүйн хүчин зүйлс, үйлчилгээний шинж чанар, үйл явц, технологи, зохион байгуулалт, үйлчилгээний бизнес, сэтгэл зүй, чанарын категори, аюулгүй байдал, үйлчилгээний баталгаа, сэтгэл ханамж, хүний нөөц, ур чадвар, инновац, дизайн.
Үйлчилгээний салбар, үйлчилгээний менежментийн онол, үйлчилгээний хэрэгцээ, ангилал, хуулийн зохицуулалт, үйлчилгээний шинж чанар, үйл явц, технологи, зохион байгуулалт, үйлчилгээний бизнес, сэтгэл зүй, сэтгэл ханамж, хүний нөөц, ур чадвар, инновац, дизайны чадварын талаарх ойлголт өгөхөд хичээлийн зорилго оршино.
Бизнес-нийгмийн систем, түүний оролцогч талууд, тэдний сонирхол, нөлөөлөл, бизнес ба засгийн газар, олон нийт, гэр бүл, бизнесийн ёс зүй, нийгмийн хариуцлага, хүрээлэн байгаа орчин, нийгмийн үнэт зүйлсийн харилцан хамаарлыг тодорхойлох аргыг эзэмшиж ёс зүй, нийгмийн хариуцлагатай менежмент, тогтвортой хөгжилийн мөн чанар, ач холбогдлыг ойлгоно.
Бизнесийн үндсэн ойлголт, түүнийг практик амьдралд хэрэгжүүлэх арга зүйн асуудлыг судлахын хамт бизнес болон нийгмийн харилцан хамаарал, бизнесийн нийгэм дахь оролцоо, ёс зүй, бизнесийн хариуцлагын талаарх асуудлыг гүнзгий ойлгуулж, нэгдсэн суурь мэдлэг олгоно. Бизнес үйл ажиллагааг зах зээлийн өөрчлөлт, шинжлэх ухаан техникийн ололт амжилт, хүний оролцоо, байгаль орчинг анхааран үзэж, ажиллагсад, хэрэглэгч, бэлтгэн нийлүүлэгч, хөрөнгө оруулагчдын эрх ашигт нийцсэн шийдвэр гаргах аргад суралцуулж, гадаад, дотоод хүчин зүйлсийн нөлөөллийг тооцон дүгнэх арга барил, чадварыг хөгжүүлэхэд чиглэнэ.